Serveis

Roba esportiva

Procediment de compra

Per fer la compra de la roba esportiva de l’escola haureu d’entrar al clickedu a l’apartat de gestions i clicar a comandes. Trieu el model, la talla i les unitats que necessiteu i valideu la comanda.

Quan rebem la roba us enviarem un correu indicant que la vostra comanda ja és a l’escola i que la podeu venir a recollir a Secretaria en horari de Dill a Div de 8.00-18.00h

L’import de la comanda es girarà cap al dia 15 del mes, en un rebut bancari a part de la quota escolar . Qualsevol dubte, consulta de cara a una devolució o canvi, contacteu amb Secretaria 933.718.598 en horari de Dll a Div de  8.00-18.00h o bé envieu un correu a secretaria@villena.cat

Atenció

A la Secretaria de l’escola, (horari de Dill a Div  8.00–18.00 h) , disposem d’una mostra de cada talla perquè pugueu veure les mides o bé emprovar-les si és necessari. Us detallem també en una matriu al final d’aquesta informació, a quina alçada i edat correspon cada talla. Aquestes dades són aproximades i genèriques.

Informació addicional

Tots els productes tèxtils estan confeccionats per Catalana Tèxtil, una empresa situada a Barcelona que treballa només amb productes de proximitat i proveïdors nacionals.

El cotó utilitzat en la confecció de les peces compleix la Certificació Öko-Tex Standard 100 per a articles de cotó, que garanteixen el respecte al medi ambient tant del producte final com dels processos seguits en la seva fabricació.

Catalana Tèxtil treballa amb la Fundació Nou Xamfrà, una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre dedicada a la formació i integració laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual, que té com a objectiu aconseguir la màxima qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Per fabricar la roba també col·laboren amb la Fundació Ared, una associació que treballa des de fa més de vint anys per la reinserció social i laboral de persones amb risc d’exclusió social.

L’ús de l’equipació esportiva és obligatori per als alumnes de P4 fins a 6è de primària els dies que es practiqui Educació Física, Psicomotricitat o es vagi a piscina.

ATENCIÓ

Durant el curs 2017-18 i 2018-19 conviuran els dos models d’equipació esportiva, tant el de color blau com el de color grana.

A partir del curs 2020-21 ja serà obligatori l’ús de l’equipació esportiva de color grana per a les activitats d’Educació Física, Psicomotricitat i Piscina.

RECORDEU

Tota la roba ha d’anar marcada amb el nom i cognom, per localitzar-la ràpidament en cas de pèrdua.

Per adquirir la roba, heu d’entrar al ClickEdu amb les claus d’accés del vostre fill/a i clicar a l’apartat  de comandes i després anar al carret de la compra.

Encara que totes les fibres que s’utilitzen per fer la roba de l’Escola són de primera qualitat, cal respectar les indicacions de les etiquetes de rentat cosides a l’interior per prevenir-ne el deteriorament prematur.

Llegiu amb deteniment les etiquetes i seguiu-ne les instruccions per conservar la roba tant de temps com sigui possible.

També us recomanem que seguiu aquests consells bàsics de manteniment:

 • És aconsellable rentar per separat la roba de colors blancs o clars i la de color fosc.
 • És recomanable rentar a baixa temperatura la roba que conté cotó, ja que es pot encongir o pot patir alteracions de color. La roba de color o estampada cal rentar-la tota sola la primera vegada i esbandir-la bé, ja que tendeix a descolorir-se una mica.
 • Utilitzeu, sempre que pugueu, cicles de rentat curt i centrifugat moderat.
 • Dosifiqueu el detergent i suavitzant de forma adient. Afegir molta quantitat de detergent i suavitzant a la bugada espatlla la roba, perjudica el medi ambient i pot alterar els colors.
 • Emplenat de la rentadora: la roba necessita espai per moure’s lliurement. Un excés de càrrega impedeix que l’esbandida no sigui òptima i, per tant, que la roba no quedi neta.
 • Rentar la roba a l’inrevés millorarà els resultats. Els colors estaran més protegits i la roba no es desgastarà tan ràpidament.
 • Utilitzeu preferentment aigua freda. Si la brutícia de la roba ho requereix, podeu rentar amb aigua tèbia. L’aigua massa calenta espatlla i altera els colors de les peces.
 • No experimenteu. Hi ha taques que no es poden eliminar en condicions normals de rentat. Si ho feu, la peça pot sofrir i deteriorar-se sense remei.
 • Abans de rentar la roba, buideu-ne les butxaques, tanqueu les cremalleres i els velcros (oberts espatllen la roba), cordeu botons i cintes, gireu els punys i aixequeu els colls. Cosiu qualsevol estrip, que es podria fer més gran durant el rentat.
 • Si no és necessari, és recomanable no arribar a la temperatura indicada com a màxima a l’etiqueta.
 • Els escuts i logotips estampats s’han de planxar a l’inrevés, a temperatura moderada.
 • Després de rentar, esteneu les peces immediatament. No deixeu la roba mullada i amuntegada.
 • A l’assecadora sempre és preferible allargar el temps d’assecat que incrementar la temperatura per sobre de la recomanació de l’etiqueta. No incrementeu mai la temperatura per escurçar el temps d’assecat.
 • Es pot fer un ús moderat de l’assecadora, sempre i quan sigui a temperatura baixa i poc temps, però no es recomana per a la roba que conté polièster, perquè a la llarga la deteriora prematurament.
 • No exposeu les peces de color directament al sol.
 • Verifiqueu si es pot utilitzar lleixiu. Si feu servir lleixiu heu de saber que:
  • Desgasta les fibres interiors i exteriors de la roba, limitant-ne la vida útil.
  • No feu servir lleixiu hipoclorós (de clor) sense diluir. Provoca forats a la roba.
  • No utilitzeu lleixiu en teixits danyats o descolorits, ja que no actuarà de manera uniforme.