Escola Isabel de Villena
Més Villena

Música i dansa

El fil conductor de les classes serà la cançó, que ens permetrà investigar tots els camins que ens proporciona la música partint del nostre pols interior per arribar a l’exterior, fent servir tota mena de materials i instruments.

Cantarem cançons catalanes i d’arreu del món, cantarelles i cançons de falda. Farem pulsació interna amb qualsevol part del cos. Realitzarem audicions que ens permetran fer exercicis motrius i crearem coreografies i històries partint d’un ritme, una melodia o una cançó.

En definitiva, enllaçarem l’expressió corporal i la música amb els sentiments i les emocions dels nostres infants.

Treballarem coreografies musicals que impliquen un treball de coordinació corporal i un treball mental de retenir els moviments, a més d’identificar l’espai en les cançons i moure’s en el moment oportú per cada pas. Ens basarem en l’equilibri, la flexibilitat i el control corporal per de mica en mica aprendre a ballar.

La diversió i la formació a través de les classes dirigides és l’objectiu principal, ja que a més de centrar-nos en la millora de la tècnica del hip-hop, per nosaltres és molt important que l’infant gaudeixi i tingui una sensació de satisfacció a l’hora de realitzar el ball.