Escola Isabel de Villena
Més Villena

Arts i teatre

Les arts escèniques, la creativitat, la imaginació i l’expressió del cos són els punts bàsics de les activitats d’aquesta secció.

El treball al taller afavorirà la descoberta i l’aprenentatge de diferents disciplines artístiques (com la ceràmica, dibuix, pintura, escultura, estampació, gravat, etc.), així com les seves tècniques i autors. L’objectiu del taller és gaudir de l’art i obrir el taller de l’escola com un espai creatiu on cada infant pugui desenvolupar els seus primers projectes artístics. Al final de cada trimestre elaborarem una petita exposició amb tots els treballs.

Durant les sessions coneixerem diferents materials, descobrirem les seves aplicacions, coneixerem diferents artistes i les seves tècniques i experimentarem amb diferents eines,  i tot això ho farem elaborant les nostres pròpies produccions.

El treball al taller de teatre musical afavorirà l’aprenentatge de diferents disciplines del món de les arts escèniques: la dansa, el cant, la interpretació, l’escenografia, etc. Tot funcionant a la vegada, afavorint la coordinació de totes les arts i el treball en grup.

L’objectiu del taller és treballar conjuntament per presentar un espectacle on podreu veure el treball del trimestre. Nens i nenes que us apassiona el teatre, la dansa o simplement voleu provar una activitat nova, que ens emocionarà a petits i grans…

 Ara teniu l’oportunitat! Què comenci l’espectacle!!!

Aquesta activitat, pensada pels més petits de la casa, ajuda a l’aprenentatge del moviment i l'expressivitat de l’infant. A través de la descoberta, les sensacions i les percepcions de l’infant, anem treballant l’expressió de les parts del cos.

Ens apropem al joc creatiu a través de danses i cançons i també utilitzem els contes com a fils argumentals de diferents històries que ens ajuden a treballar el moviment del cos.

La sensibilització teatral és un dels altres eixos fonamentals de l’activitat, de manera que de mica en mica anirem fent petites interpretacions teatrals a través de la música i l’expressió corporal.