Escola Isabel de Villena

Retorn del Club de lectura

Després d’un llarg parèntesi, hem decidit reprendre l’activitat del club de lectura que vam deixar aturada per la pandèmia. Les últimes trobades del club de lectura familiar van ser un èxit, i tenim moltes ganes de tornar-hi i poder fer col·loquis sobre literatura.  Així doncs, us proposem la lecturade Sweet Sixteen, d’Annelise Heurtier. No cal haver llegit ni assistit als clubs anteriors,  per tant us animem a formar part d’aquesta activitat on podrem comentar aquest llibre tan interessant.

El club té forma de col.loqui, no és necessari participar a totes les sessions proposades, simplement ens reunirem per parlar d’un llibre després de llegir-lo; tampoc cal haver acabat el llibre ni que ens hagi agradat per poder assisitir-hi i parlar-ne. Compartir visions sobre un llibre sempre és profitós i enriqueix la lectura que n’hem fet.

Ens agradaria molt que la participació fos tant de pares, com de professors i alumnes  d’ESO, amb l’objectiu de compartir l’interès per la lectura amb els adolescents. Les trobades seran divendres 14 de maig. 

Trobareu més informació al blog de la Biblioteca.