Escola Isabel de Villena

II Diada Esportiva

Aquest dissabte 26 de maig vam celebrar la II Diada Esportiva del Villena. Els pre-benjamins de futbol sala van donar el tret de sortida jugant un partit amistós contra el CCA Plaza Macael. Va ser un partit força disputat on finalment els visitants es van emportar la victòria. A les 10h va ser el moment dels benjamins i alevins de bàsquet de la secció esportiva que van jugar el seu partit corresponent de lliga escolar contra el CB Sant Boi i el CB Sant Andreu respectivament. Un cop finalitzats aquests partits va ser el moment dels benjamins de futbol sala, que malgrat el cansament de la final del dia anterior, van jugar un bon partit contra l’escola Bon Salvador.

El pati de l’escola ja era molt ple, però quan es va acabar d’omplir va ser a les 12h quan les nenes de gimnàstica van fer la seva exhibició davant de pares, mares, germanes, germanes, àvies, etc. Un gran espectacle que va fer caure la bava a més d’un.

I per acabar les nenes i els nens de multisports van jugar el seu primer partit de futbol sala contra l’escola Verge de la Salut, una nova experiència que els hi va permetre practicar tot el que entrenen setmana rere setmana.

Durant tot el matí, un cop acabats els partits els nens i nenes de l’escola, fent mostra del treball de valors que fem cada dia, van convidar a fer un petit piscolabis als jugadors i jugadores de l’altre equip. Un tercer temps magnífic on les nenes i els nens podien compartir una estona plegats.