Escola Isabel de Villena

Campions i sots-campions!

El passat divendres 25 de maig els dos equips de futbol sala de la secció esportiva de l’escola van jugar les finals de les seves respectives lligues. Els benjamins i els pre-benjamins s’havien classificat primers i segons respectivament de la seva fase regular i això els va permetre jugar la final del campionat escolar local de futbol sala.

A les 17.30h va ser el torn dels de 1r i 2n que jugaven contra La Miranda. Els nens dirigits per l’Alejandro Bertran van jugar molt bé durant tot el partit, entrant als últims deu minuts amb possibilitat de guanyar-lo, però un gran encert de cara a gol dels de Sant Just va decantar la balança. Així i tot, cal felicitar als pre-benjamins que han fet una molt bona temporada i han gaudit molt d’aquesta experiència.

Després va ser el torn dels benjamins que jugaven contra l’Escola Utmar. El partit va acabar amb 1-1 al marcador i empat a quarts, per tant es va haver de decidir en una fatídica ronda de penals. Malgrat que les nenes i els nens entrenats per la Mariona Olivella van dur el pes del partit, la mala sort de cara el gol no va permetre sentenciar-lo durant els 40 minuts de joc i així es va arribar als llançaments de penals, on després de vuit xuts els nostres benjamins es van proclamar campions.

Moltes felicitats a totes les jugadores i jugadors, entrenadors i famílies que van estar animant en tot moment als nostres equips!