Escola Isabel de Villena

Ens visita l’Agatha Casanovas. Especialista en teatre musical.

Els alumnes de 5è estem preparant l’espectacle de les tardes de teatre, que aquest trimestre és el torn de cicle superior.

Els dos cinquès estem ben contents perquè estrenem Matilda, musical basat en la novel·la de Roald Dahl. Durant el primer trimestre vam llegir el llibre i ara adaptarem l’espectacle, durant els tallers de teatre.

El passat dimecres 12 de febrer ens va visitar l’Agatha Casanovas, actriu i directora, dissenyadora i docent. Treballa a l’escola Aules, de teatre musical i ens va parlar del rol de la direcció. El paper com a directora en muntatges musicals o escènics: el seu treball en dirigir a nens i adults, ens va aconsellar i ens va felicitar! Li va agradar el treball que li vam poder mostrar.

Vam estar molt contents de conèixer algú que s’hi dedica professionalment al món de l’espectacle, però no veiem actuar a escena. Vam entendre la importància del treball en equip, per funcionar 50 persones, i poder representar un musical.

Tremoleu perquè aquests nens són ben revoltosos!!!

Estrenem a mitjans de març, serà un mes ple d’emocions per preparar tots els últims detalls de l’espectacle!! Quins nervis!

Mireu aquest petit vídeo del procés de muntatge. Felicitats noies i nois!