Escola Isabel de Villena

Els alumnes de 6è tornen a desplegar les veles de Mar i Cel!

Aquest trimestre els més grans de primària finalitzen la seva trajectòria actoral a les festes de famílies o tardes de teatre. L’últim any ha de ser especial, i ens acomiadem amb Mar i Cel: una història plena d’aventures, pirates, reis, religió i la Mediterrània.

Durant tres mesos al migdia, els 50 alumnes de 6è ens transformem en actors i actrius, defensant l’obra d’Àngel Guimerà, portada a escena per Dagoll Dagom.

Hem de confessar que estem engrescats amb el repte i el procés de creació l’estem gaudint. Aquest any ampliem escenes i decorats, vestuaris i alguna cançó. Ja hem ancorat el vaixell al port de la sala d’actes. I no parem de cantar planta amunt i planta avall. Hem repintat el vaixell i estem afinant tot al detall per oferir-vos la millor versió, de l’amor entre Blanca i Saïd.

Esperem a finals de març, just abans de l’estrena els últims consells d’en Malek i l’Osman, dos pirates del musical Mar i Cel (2014) que ens visitaran a l’escola.

En realitat són en Rubèn Yuste (Malek) i en Víctor Arbelo (Osman). Ens explicaran la seva experiència al musical i compartiran la seva trajectòria. Us esperem amb els braços oberts i ens fa molta alegria passar un matí amb vosaltres,

Mireu aquest vídeo del muntatge! Som cantants, actors i acròbates!, que les veles ens portin a una bona estrena!