Escola Isabel de Villena

XXVIII Festa Major

El passat dissabte 11 de maig tots els villenes van celebrar la XXVIII Festa Major, que aquest any també ens ha servit per celebrar el 80è aniversari de l’Escola. Com ja va sent habitual la cursa va donar el tret de sortida a la festa. Un total de 110 corredors distribuïts en tres categories diferents van córrer pels voltants de l’escola. De mica en mica el pati s’anava omplint de gent per veure el pregó dels alumnes de 1r de batxillerat, el ball de la geganta de l’escola i de l’Arrel de Sant Just, el ball de cintes, el carnestoltes i el foc dels diables.

Cap a les 11h va ser l’hora del mercat de tallers. Les paradetes de ciència, l’Arenart, el circ, les piruletes de xocolata, castellers i el trencadís van fer les delícies dels més petits.  A la vegada es va dur a terme el torneig d’escacs i de ping-pong. I durant tot el dia teníem una paradeta de polseres Candela al pati petit per recaptar diners per l’Hospital de Sant Joan de Déu.

A les dues vam fer un petit descans, el menjador es va omplir de gom a gom per dinar tots plegats. El ja tradicional dinar de cistella va ser tot un èxit, no va quedar cap plaça lliure. I aquest any vam recuperar el concurs de pastissos, així vam tenir uns postres ben bons i dolços. Després els nens i nenes de la coral de 1r, 2n, 3r i 4t ens van oferir un concert fantàstic.

A la tarda els inflables van ocupar la pista del pati, i els nens i nenes no van parar de jugar. A la vegada també hi havia lloc pels taller de robòtica i cistelleria. A les 17.30h va començar la classe de zumba amb el “Maci”, una hora de ball i gaudi per grans i petits.

I ja cap al final de la festa els ja tradicionals partidets de futbol sala entre pares, mares, alumnes i treballadors de l’escola.

Com no podia ser d’altra forma la traca final va donar per acabada aquesta fantàstica diada.