Escola Isabel de Villena

XXVII Festa Major

El passat dissabte 12 de maig tots els villenes van celebrar la XXVII Festa Major. Com ja va sent habitual la cursa va donar el tret de sortida a la festa. Un total de 110 corredors distribuïts en tres categories diferents van córrer pels voltants de l’escola. De mica en mica el pati s’anava omplint de gent per veure el pregó dels alumnes de 1r de batxillerat, el ball de la geganta i els capgrossos, el ball de cintes, el carnestoltes i el foc dels diables.

Cap a les 11.30h va ser l’hora del mercat de tallers. Les polseres candela, maquillatge de cares, jardineria, reciclatge, pantomima, perkimba, pintampon, kapla, xapes, robòtica, mini-gol i els pompons van fer les delícies del més petits.  A la vegada es va dur a terme el torneig d’escacs i de ping-pong. I durant tot el dia l’exposició dels cartells de la festa major va estar oberta perquè tothom pogués veure les propostes dels alumnes de 3r i 4t d’ESO de cartells per anunciar la festa major

A les dues vam fer un petit descans, el menjador es va omplir de gom a gom per dinar tots plegats. El ja tradicional dinar de cistella va ser tot un èxit, no va quedar cap plaça lliure. Després els nens i nenes de la coral de 1r, 2n i 3r ens van oferir un concert fantàstic.

Els alumnes de 3r d’ESO B van agafar el relleu de les activitats i ens van oferir una magnífica representació d’Entrecontes. Moltes gràcies nois i noies! La festa no parava i el Gerard ens va fer una extraordinària màster class de zumba.

Malauradament i a causa de la pluja aquest any no vam poder jugar els ja tradicionals partidets de futbol sala i a les 19h es va donar per finalitzada gran Festa Major.