Escola Isabel de Villena

XXVI Festa Major

El passat dissabte 20 de maig tots els villenes van celebrar la XXVI Festa Major. Com ja va sent habitual la cursa va donar el tret de sortida a la festa. un total de 80 corredors distribuïts en tres categories diferents van còrrer pels voltants de l’escola. Mica en mica el pati s’anava omplint de gent per veure el pregó dels alumnes de 1r de batxillerat, el ball de la geganta i els capgrossos, el ball de cintes, el carnestoltes i el foc dels diables.

Cap a les 12 va ser l’hora de les actuacions pels més petits, el Cabaret Patufet va fer gaudir molt als més petits de la casa. Mentre la festa avançava els tallers de polseres candela, maquillatge de cares i manualitats no paraven. I els pares i mares de l’AMPA no deixaven de teixir arbres per tot el pati! A la vegada es va dur a terme el torneig d’escacs i de ping-pong. I durant tot el dia l’exposició del nostre pati va estar oberta perquè tothom pogués veure com estant treballant els nostres alumnes amb el futur pati de l’escola.

A les dues vam fer un petit descans, el menjador es va omplir de gom a gom per dinar tots plegats. El ja tradicional dinar de cistella va ser tot un èxit, doncs per primera vegada no va quedar cap plaça lliure. Després els nens i nenes de la coral de 1r i 2n ens van oferir un concert fantàstic.

Els alumnes de 3r d’ESO van agafar el relleu de les activitats i ens van oferir una magnífica representació dels Cuentos del Conde Lucanor, moltes gràcies nois! La festa no parava i el grup d’animació Gresa Fresca va fer gaudir als nens i nenes de música i dansa durant una bona estona.

La batucada va donar pas a la festa pensada pels més grans de la casa, on els alumnes de l’ESO i el Batxillerat agafaven el relleu dels més petits. Dins aquesta tarda pensada per ells, el partit entre professors i alumnes de l’escola estava acompanyat del DJ Albert Gràcia. A les vuit, la traca final d’una gran Festa Major.