Escola Isabel de Villena

Víctor Aguado a Bojos per les Noves Tecnologies

logo-bojosL’alumne Víctor Aguado de 1r de batxillerat ha estat seleccionat per a participar en el programa  Bojos per les Noves Tecnologies (només 25 alumnes de tot Catalunya).

ENHORABONA Víctor!

L’any 2013, la Fundació Catalunya-La Pedrera va crear el programa Bojos per la ciència per a l’estímul del talent científic entre els joves.

Dins d’aquest programa marc, neix Bojos per les Noves Tecnologies, una proposta de La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull.

L’objectiu d’aquest curs és promoure l’esperit tecnològic i innovador entre alumnes de batxillerat, que els permetrà entrar en contacte amb els avenços tecnològics en el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), i que els ajudi a veure de primera mà quin és el treball que realitza un enginyer en sectors com els de Desenvolupament i Programació Web, Desenvolupament d’Aplicacions Mòbils, La Robòtica al Servei de les persones, les Tecnologies d’Internet i Ciberseguretat i els Videojocs; àrees d’activitat amb un gran desenvolupament en els pròxims anys i amb un dèficit de professionals en tot Europa.

S’impartiran classes de 5 àrees diferents però amb un fil comú com són les Noves Tecnologies. Un dels resultats esperats d’aquests cursos és incrementar la vocació, motivació tecnològica i innovadora entre els joves estudiants, que doni resposta a la necessitat actual d’enginyers en les TIC, i que paral·lelament desperti el màxim l’esperit emprenedor d’aquests estudiants.

El curs s’adreça a alumnes de primer de batxillerat que tinguin interès i talent especials en el món de les noves tecnologies, en concret de les TIC.