Escola Isabel de Villena

Summer experience – Dies 3,4 i 5

15-16 JULY

Diumenge va ser un dia de relax. Després de llevar-nos una mica més tard, vam esmorzar bé i vam anar a fer una mica de shoppping. No ens hem gastat tots els diners, eh! Vam anar fins al centre comercial a peu (20´) i després ens en vam anar al McDonalds’s, un dia no passa res, oi? Quan vam acabar vam passejar una mica més i vam tornar a la casa per trobar-nos amb la resta dels estudiants. Vam anar a veure la final del mundial a un pub. Quan va acabar el partit vam tornar cap a casa a sopar i a mirar una pel·li: la d’Alice in Wonderland. Després la llet amb galetes i a dormir!

Dilluns feia fresqueta i plovia. Matí de classes i dinar per poder anar d’excursió a LLanberis i Snowdonia Park. Llàstima de la pluja perquè és un lloc preciós. Vam fer una visita al museu de la pissarra i ens van explicar com preparen la pedra.

També vam poder veure unes reproduccions de cases antigues.

Al tornar vam tenir una estona per descansar i dutxar-nos abans de sopar. Una truita amb tomàquet i formatge i arròs amb verduretes. Feia massa fresca per anar a jugar a fora.

Avui a dormir aviat!

17 JULY

Dilluns matí una mica de classes i a la tarda al Bodafon Park, una granja d’animalons, els podrem tocar i donar-los menjar.

Passejada per la Beach Promenade fins a la granja, amb rodatge d’una pel·lícula inclòs.

I per sopar Spanish omelette amb pa amb tomàquet i un pastís de peix.

18 JULY

Avui hem anat a Liverpool. Cap a 2/4 de 10 hem sortit en el minibus i en una hora i una mica més ja estàvem apunt per conèixer una mca la ciutat.

Hem anat a The Carvern, on van començar el Beatles.

Despés hem anat al LiverpoolOne, una zona de botigues per fer una mica de shopping. Hem menjats els nostres packed lunch asseguts en unes escales de gespa.

Passejada fins el Museu de Liverpool per a conèixer la història i veure des de dalt tota la ciutat. Després hem seguit pels Albert Docks, és la zona del port que reconstruït i l’han convertit en el centre neuràlgic de la ciutat.

Havíem caminat força i ja era l’hora de tornar cap a casa.

Quan hem arribat, dutxes, sopar i després a jugar a una estona a dalt de la muntanya.