Escola Isabel de Villena

La comissió de pati segueix avançant

La comissió de pati ens seguim reunint periòdicament per anar avançant en aquest projecte d’un nou pati. Els professors que formen part de la comissió comparteixen amb la resta de professors les decisions que es van prenent, i aquests traslladen les seves idees i inquietuds i les dels alumnes, que són protagonistes principals. Després les posem en comú amb la resta de la comissió, pares i mares i representants de l’equip directiu. Tots els agents de la comissió aporten molt bones  idees per tirar endavant “El nostre pati”.

Els alumnes ens han fet arribar un munt d’idees, tant per l’espai del “triangle” del final de la pista com pel nou projecte de la zona de la rampa-pineda.

Estem definint un espai al triangle amb un material el màxim de natural per jugar, al voltant jocs tradicionals pintats a terra com el tres en ratlla, la xarranca i algun circuit. També hem parlat de pintar amb pintura de pissarra a un espai de la paret per poder dibuixar el que vulguin els nens/es i crear espais de joc nous i educatius. Estem tots d’acord en plantar tres nous arbres, seran moreres blanques sense fruit que tenen un creixement molt ràpid. Estem treballant amb el tema de l’ombra per intentar tenir de cara a l’estiu un espai més fresc.

Tenim molta il·lusió tots per poder gaudir ben aviat d’espais nous al pati, que ens serveixin per créixer jugant!

[huge_it_slider id=”8″]