Escola Isabel de Villena

Ja hem estrenat el Rei Lleó a 4t!!

Els nois i les noies de quart ens van oferir el passat dimecres una adaptació del Rei LLeó, plena d’il.lusió i moltes sorpreses. El resultat va ser màgic.

Els 50 actors i actrius van cantar, ballar i interpretar defensant una posada en escena molt complicada i plena de rigor.

Enguany, el taller del Rei Lleó ha crescut, és el tercer any que el representem al Villena i creiem que ens acompanyarà un temps. No sabem identificar què és el que ens encisa, la música o les danses, les cares dels actors quan interpreten o els seus ocells de paper voleiant per la sala d’actes, però és cert que l’animalari d’aquest musical té força, i els nostres alumnes el fan moure de tal manera que ens transporten a l’Africa, concretament a la Sabana. Viatjar amb el teatre ens agrada. Potser ens fa pensar en el missatge del musical, molt clar i vigent: hem de cuidar el planeta.

També ens sedueixen les interpretacions vocals dels seus actors i cantants. L’Arantxa i la Natàlia s’han superat aquest any amb les escenes de les hienes i el treball de dicció i interpretació.

Del ben cert i això ho sabem segur que ens agrada veure i escoltar cantar als nostres alumnes i la Gemma amb un acompanyament en directe en ocasions ens ha fet evocar melodies d’aquelles que traiem el mocador. Emoció i llàgrimes d’alegria! Perquè el rei lleó, també és un cant a la vida.

El vestuari i el maquillatge han demostrat que al taller ens caracteritzem ben guapos i amb una professionalitat com els propis actors del musical, i volem sorprendre a les famílies.

Obrim els armaris que ja són amb tot a punt: planxat i lluent. El vestidor també és emocionant i suma a l’espectacle, ho hem fet tot nosaltres, cada peça l’hem confeccionat al taller amb en Jon, i hem organitzat un zoo. Però un zoo de debó! Això si de cartró, roba i paper.

També vam seguir tots els consells de Sergi Cuenca, director musical de la producció a Madrid de El Rey León (el musical), que ens va visitar a l’escola i vam recordar el missatge que ens van enviar els propis actors del musical.

Ha estat una tarda de teatre genial, plena de ritme, color i molta bona vibració . Nois i noies sou fantàstics!!!

HAKUNA MATATA!!! I Bon Nadal!