Escola Isabel de Villena

Inici de la comissió de pati

Una comissió mixta formada per membres de l’equip directiu, professors de diferents etapes educatives, alumnes i representants de les famílies porta gairebé dos mesos treballant en el disseny del nou pati de l’escola. Les obres fetes el passat estiu van servir per preparar la nova pista esportiva -que ara que està ben seca podrem enllestir amb una pintura antilliscant-, però ens queda decidir què en fem dels altres espais: el triangle del costat de la pista esportiva, la zona de la rampa on està l’entrada dels alumnes de secundària i l’espai que guanyarem quan es treguin les lluernes que ara ocupen un dels laterals de l’edifici de l’escola.

L’objectiu comú és multiplicar les possibilitats del pati, habilitar espais on tots els alumnes puguin sentir-se còmodes, compartir vivències amb companys de diferents edats i sobretot trobar noves oportunitats educatives i d’esbarjo. El repte és gairebé tan gran com la il·lusió amb què estem treballant.

Des del principi tots hem tingut clar que els alumnes han de tenir un paper protagonista en el disseny de com ha de ser el nou pati. Així que les seves idees, els seus dibuixos són la nostra primera font d’inspiració.