Escola Isabel de Villena

Ens visiten els guionistes i creadors de Pippi Langstrum – Aula Oberta 2020

Ahir a la tarda ens van visitar al Villena, en Miquel Agell i la LÍdia Linuesa, guionistes i creadors de Pippi Langstrum (l’espectacle infantil a Catalunya). 

Ens va agradar molt la seva visita, Ens van explicar Moltes anècdotes, el procés de recerca per elaborar l’espectacle, vam parlar de la seva autora l’Astrid LIngreen, i de la Pippi, un model d’infant diferent. 

Finalment vam poder oferir un petit fragment de l’espectacle que estem preparant a segon amb en Jon, PIppi Calcesllargues, per la representació de la tarda de teatre d’aquest trimestre. 

Ja queda ben poc per l’estrena, estem nerviosos, però amb molta il·lusió i contents de compartir aquests moments amb professionals del món de l’espectacle. Els seus consells segur que els recordem el dia de l’estrena.

La Carme Isalt també ens va acompanyar incloent aquesta activitat dins l’aula oberta Carme Serrallonga. “Pippi, un nou referent d’infància.”

Gràcies Lídia i Miquel ens fa molta il·lusió que vingueu a visitar el Villena!  Llarga vida al teatre! I molta merda per l’estrena.