Escola Isabel de Villena

Els espais d’aprenentatge

Els espais d’aprenentatge consisteixen en una manera diferent d’organitzar els alumnes, l’espai i els materials per tal de propiciar i construir un lloc d’aprenentatge.

La construcció de grups de treball cooperatius entre alumnes de diferent edats és clau, així com la seva participació en els diferents espais (artístic, matemàtic, construccions, joc simbòlic, psicomotricitat i teatre)

És per això que aquest curs hem iniciat aquest repte pedagògic un cop la setmana entre els alumnes de P4 i P5, mentre que donarem la benvinguda a P3 la propera setmana.

Mitjançant aquesta orientació pedagògica volem que els alumnes participin d’una manera més activa, lliure, constructiva i creativa del seu aprenentatge escolar i de creixement com a persona.

En aquests espais creem l’ambient adequat perquè la criatura sigui la protagonista i la constructora del seu propi aprenentatge. El paper del mestre es basa fonamentalment en organitzar i afavorir aquesta interacció per cal que sigui constructiva i significativa.