Escola Isabel de Villena

Diada Esportiva

El passat dissabte 17 de juny vam celebrar la Diada Esportiva del Villena. Durant tot el matí es van disputar a l’escola un seguit de partits de futbol i bàsquet, que van servir per posar punt final a la temporada.

Els més matiners van ser els nens de P5 de futbol que es van enfrontar al CE Laietà de futbol sala. Els més petits, que normalment no juguen partits, s’ho van passar molt bé disputant el seu segon partit de l’any.

A les 10h va ser el torn dels pre-benjamins que van jugar un partit entre ells i un altre d’improvisat amb els seus pares. Veient el nivell d’aquests, de cara la temporada vinent la secció esportiva s’està plantejant fer un equip de veterans…

Després, a les 11h els nens de 3r van jugar un molt bon partit de futbol sala contra l’Escola Bon Salvador de Sant Feliu de Llobregat. L’encontre va ser molt disputat i això va fer les delícies del públic.

Per acabar la matinal esportiva, els nens i nenes del benjamí de bàsquet van jugar el seu partit contra el FC Barcelona femení. Va ser una experiència que sempre recordaran, ja que no sempre es pot jugar contra el Barça.

Donem les gràcies a totes i tots els participants per haver vingut i participat en aquest dia.