Escola Isabel de Villena

Comiat Leonor

Avui la Leonor, mestra de l’escola des de fa 42 anys, s’ha jubilat. Per això tot el Villena ha sortit al pati per acomiadar-se d’ella. Us deixem aquí l’escrit que li hem llegit:

“Tenies 23 anys quan vas començar a treballar a l’escola, demà, que serà el teu darrer dia, es compliran 42 d’anys que vas iniciar la teva vida laboral com a secretària oficial del Sr. Ricard Albert a l’edifici de la Bonanova.  En aquells inicis l’escola també era jove i vas poder conèixer i aprendre de molts mestres procedents de l’Institut-Escola.

Et va agradar i confiaves en la seva qualitat, així que la vas convertir en l’escola del teu fill Jordi.

Anys més tard vas ser mestra de primària, tot i ser llicenciada en Història. Com a persona molt compromesa amb l’escola i el seu ideari, et vas convertir en coordinadora de Primària l’any 1999, sent capaç de portar endavant tot un equip de mestres. Vas lluitar per l’escola en moments difícils, aconseguint millores importants i defensant sempre la manera de fer dels teus companys. Per aquesta raó també et vas convertir en representant sindical dels treballadors, fent aquesta feina fins a l’actualitat.

Després de molts anys desenvolupant la tasca de  coordinadora vas tornar a les aules. Molts dels alumnes avui aquí, et recorden amb una estima especial perquè, tot i ser exigent, els vas entendre, els vas estimar i els vas ajudar a créixer, inculcant els valors que tu vas aprendre en els teus inicis. Valors molt actuals que no hem de perdre les noves generacions que ens quedem a l’escola, perquè ens defineixen i ens diferencien.

Ells recordaran la il·lusió que els transmeties amb la plàstica i amb qualsevol tasca escolar, així com l’empenta amb la qual els animaves a millorar en els darrers anys del reforç.

Ara inicies una nova etapa, amb il·lusió, no pel que deixes enrere, que ha estat ple i molt intens, sinó per la nova finestra que t’obra la vida, plena de paisatges preciosos. Ara et toca triar a tu. Gaudeix-ne!

Nosaltres aquí, et recordarem amb molta estima.”